中文注册

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[怀旧老歌] 此情可待

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转前线论坛。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?中文注册

本帖最后由 恬淡自然 于 2011-6-20 17:16 编辑 理查马克斯《此情可待》为《终有一天感动你》主题曲,是史上最深情的情歌 ,也是奥斯卡经典歌曲 。
好听~
是啊,这是一首感动了很多人的老歌了。。 Richard Marx的声音也算一绝。 在1994年的美国世界杯开幕式上,Richard Marx作为当时美国流行乐坛的代表,在几万名观众聚集的体育场里引吭高歌《星条旗永不落》。一名摇滚乐歌手,把国歌唱得跟流行歌曲一样动听,这是Richard Marx的绝活。
静静听来。。。。。。{:soso_e160:}
{:soso__14175730071805730798_4:}。。。
俺也来听听。。。
Oceans apart, day after day, 远隔重洋,日复一日, and I slowly go insane. 我慢慢地变得要失常。 I hear you voice on the line, 电话里传来你的声音, But it doesn't stop the pain. 但这不能停止我的悲伤。 If I see you next to never, 如果再也不能与你相见, How can we say forever? 又怎能说我们到永远? Wherever you go, whatever you do, 无论你在何地,无论你做何事, I will be right here waiting for you; 我就在这里等候你。 Whatever it takes, 不管怎么样, Or how my heart breaks, 不管我多哀伤, I will be right here waiting for you. 我就在这里等候你。 I took for granted all the times 我一直认为 That I thought would last somehow. 你我会情长义久。 I hear the laughter, 我听见你的笑声 I taste the tear, 我品尝眼泪, But I can't get near you now. 但此刻不能接近你。 Oh,can't you see, baby, 哦,宝贝,难道你不懂 You've got me going crazy? 你已使我发疯? Wherever you go, whatever you do, 无论你在何地,无论你做何事, I will be right here waiting for you; 我就在这里等候你。 Whatever it takes, 不管怎么样, Or how my heart breaks, 不管我多哀伤, I will be right here waiting for you. 我就在这里等候你。 I wonder 我试问 How we can survive this romance, 我们如何熬过这浪漫情。 But in the end 但到最后 If I'm with you 如果我与你同在 I'll take the chance. 我要抓住这个机会。 Oh,can't you see it,baby, 哦,宝贝,难道你不懂 You've got me going crazy? 你已使我发疯? Wherever you go, whatever you do, 无论你在何地,无论你做何事, I will be right here waiting for you; 我就在这里等候你。 Whatever it takes, 不管怎么样, Or how my heart breaks, 不管我多哀伤, I will be right here waiting for you. 我就在这里等候你。 Waiting for you. 等候你。